Presa britanica anunta primele contacte intre pugilistul Carl Froch, campion mondial IBF, si danezul Mikkel Kessler, pentru un meci care ar trebui sa se dispute in octombrie, la Nottingham. Cei doi s-au mai intalnit, in 2010, in Danemarca, iar disputa a fost castigata de Kessler, la puncte.

Carl Froch si Eddie Hearn: victorie senzationala in fata lui ButeFoto: cobraboxing.com

"Am vorbit cu Kessler in mai multe randuri si i-am spus ca imi este dator cu acest meci, aici, la Nottingham. Sper ca se va face acest meci", a spus Froch, pentru Sky.

Inainte de perfectarea contractului, managerul lui Froch asteapta decizia finala a lui Lucian Bute - daca va cere la randul sau revansa la care are dreptul: "Am vorbit cu oamenii lui Bute si am inteles ca este inca dezamagit de infrangere. Ca promoter, nu mi-as sfatui baiatul sa mai ia o bataie cum a fost cea din luna mai", a spus managerul Eddie Hearn.

Promotorul lui Froch a adaugat: "Un meci intre Froch si Kessler este tot ce isi poate dori lumea sa vada: Carl este triplu campion mondial, vindem imediat 20.000 de bilete!"

In schimb, un meci cu Bute nu ar suscita un asemenea interes, conform impresarului Hearn: "Meciul Froch - Bute s-a vazut in 20 de tari, a fost o lupta buna, dar nu stiu cine ar mai vrea sa vada o revansa la o intalnire care a curs intr-o singura directie?!!"

"Daca Bute vrea totusi revansa, ar avea nevoie de un cantonament de trei luni. Estimez deci ca ar trebui sa se decida pana la sfarsitul lui iunie, pentru ca gala sa se faca in luna octombrie" - Eddie Hearn, manager Carl Froch.