​Presa britanica il lauda pe Carl Froch dupa victoria categorica reusita impotriva lui Lucian Bute. "Froch si-a relansat cariera dupa ce l-a distrus pe Bute. A fost o lupta inegala, a fost un adevarat masacru, romanul a fost ingropat in pumni", au scris jurnalistii din Anglia dupa meciul de la Nottingham.

"Carl Froch si-a relansat cariera dupa ce l-a distrus pe Bute. A fost o lupta care a parut in multe momente inegala. Dupa doar cinci runde (la minutul 1:05 din runda a cincea), Bute a fost nevoit sa se recunoasca invins. Dupa infrangerea din finala SuperSix, Froch a demonstrat ca poate sa ramana la un nivel inalt" - boxingscene.com.

"Bute and The Best" - The Sun

"Toti fotografii se stransesera la marginea ringului crezand ca meciul se va termina in curand, Bute a dat dovada de curaj pentru a continua, desi pumnii nu se mai opreau" - The Sun.

"Bute a avut un stil defensiv, bazandu-se pe rapiditatea bratelor. Aceasta tactica nu a dat insa roade. Froch a stiut unde si cum sa loveasca, cu toate ca a avut un inceput slabut de partida" - Daily Mirror.

"A fost unul dintre cele mai surprinzatoare meciuri din ultima perioada. Parea o lupta linistita, dar Froch a schimbat totul in doar cateva secunde. A lovit puternic, precis, iar sala a luat foc impingandu-l de la spate. Bute a pierdut categoric, dupa ce devenise un adevarat magnet pentru loviturile lui Carl" - Boxing.com.

"Chiar si cand eram in corzi am crezut ca o sa ma eliberez surprinzandu-l cu stanga, insa n-am reusit s-o fac" - Lucian Bute, citat de Montreal Gazzette.

"A fost un masacru! Froch a fost in priza de la inceput pana la final, nu i-a dat nici o clipa ragaz romanului sa-si intre in ritm, iar apoi l-a ingropat in pumni " - The Telegraph.