​"Speram sa ne prezentam onorabil la Jocurile Olimpice, stim ca asteptarile sunt mari", a declarat Octavian Bellu in timpul unei ceremonii organizate de Petrom, unul dintre sponsorii Federatiei Romane de Gimnastica. "Ne dorim sa va facem fericiti cu ocazia Olimpiadei", a completat Sandra Izbasa.

Foto:

*Click pe poza pentru a vedea FOTOGALERIA.

Joi, fetele de aur ale Romaniei si-au facut aparitia la sediul "Petrom City". Sandra Izbasa, Catalina Ponor si compania au fost aplaudate la scena deschisa, in timp ce pe fundal s-a putut auzi "We are the champions" a celor de la Queen. Momentul a fost unul extrem de emotionant, iar in sala s-au putut vedea lacrimi in ochii unora dintre cei prezenti.

"Suntem mandri de aceste fete minunate, fara ele imaginea Romaniei ar avea mult de suferit", s-a putut auzi din multime, in timp ce la poza oficiala s-a strigat "Romania, Romania!".

Dupa prezentarea unor imagini cu performantele deosebite de la Bruxelles (de la Campionatul European - Romania a cucerit, printre altele, patru medalii de aur), antrenorii si gimnastele lotului national au acordat autografe si s-au pozat cu toti cei interesati.

"Suntem fericite sa fim inconjurate de atata lume, ne dorim sa va facem fericiti si la Jocurile Olimpice", a declarat, printre sute de autografe semnate, Sandra Izbasa.

Romania, medalii la CE:

- aur pe echipe, aur la sarituri (Sandra Izbasa), aur la barna (Catalina Ponor), argint la barna (Larisa Iordache), aur la sol (Larisa Iordache), argint la sol (Catalina Ponor).

Fetele pregatite de Mariana Bitang si Octavian Bellu vor intra in competitia de la Jocurile Olimpice pe 29 iulie, in subdiviziunea a cincea, primul aparat fiind solul.

Concursul individual-compus feminin va incepe pe 2 august. Finalele pe aparate vor avea loc in intervalul 5-7 august 2012. Pretul tichetelor pentru intrecerile de la Jocurile Olimpice vor incepe de la suma de 20 de lire sterline.