Romania va gazdui, miercuri - pe "Arena Nationala", finala Europa League. Evenimentul este unul care da frau liber imaginatiei, Octavian Morariu (presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman) fiind de parere ca tara noastra ar putea organiza Jocurile Olimpice de iarna, in zona Brasovului.

"De mult visez la o echipa olimpica de fotbal a Romaniei la o Olimpiada. Noi avem resursele umane pentru organizarea unor competitii mari, dar din pacate ne lipseste infrastructura. Ati vazut cat de mult s-a lucrat la acest stadion si numai asa s-a putut organiza aceasta finala. Organizarea unei Olimpiade de iarna in zona orasului Brasov cred ca e posibila. Si campionate mondiale, dar numai cu o conditie, sa ne punem la punct infrastructura", a declarat Octavian Morariu, presedintele COSR, citat de Mediafax.

Finala Europa League, dintre Atletico Madrid si Athletic Bilbao, se va desfasura, miercuri, de la ora 21:45, pe Arena Nationala din Bucuresti, urmand sa fie in direct pe Protv si LiveText pe HotNews.ro.