Meciul dintre Lucian Bute si Carl Froch (pentru titlul mondial IBF, categoria supermijlocie) s-ar putea disputa pe "Old Trafford", conform presei britanice. Interesul enorm din jurul partidei ar putea duce la aceasta decizie, sala din Nottingham unde se stabilise initial locul de desfasurare fiind prea mica pentru un meci de asemenea anvergura.

Lucian Bute Foto: AGERPRES

"Sunt doar discutii. Sala unde se stabilise initial e prea mica (n.r. Capital FM Arena din Nottingham). Nu e sigur deocamdata, dar se cauta variante. E posibil si sa se mute meciul la Manchester intr-o sala mult mai mare decat cea de la Nottingham. Se cauta o solutie mai buna pentru o audienta pe masura", a precizat Rudel Obreja la Radio Gsp.

Jurnalistii britanici iau in calcul si varianta "Old Trafford", stadionul celor de la Manchester United. In acest caz, meciul ar putea fi mutat de pe 26 mai pe 2 iunie.

"De cand am anuntat meciul, telefoanele, emailul si contul de Twitter au fost efectiv blocate de cereri. Toata lumea vrea sa vada acest meci de clasa mondiala, iar eu vreau sa ma asigur ca vor fi cat mai multi oameni in aceasta postura", a precizat Eddie Hearn, promotorul lui Froch, conform gsp.

Capital FM Arena din Nottingham are o capacitate de doar 7.500 de locuri, in timp ce Lucian Bute s-a luptat constant in ultima perioada in fata a cel putin 15.000 de spectatori in Canada (n.r. la Montreal sau la Quebec).

"Old Trafford" are o capacitate de 76.212 locuri.