Meciul pentru titlul mondial IBF al supermijlociilor dintre Lucian Bute (detinatorul centurii) si challengerul Carl Froch se va disputa la 26 mai, la Nottingham, a anuntat joi seara site-ul oficial al pugilistului britanic.

Lucian ButeFoto: HotNews / Dan Popescu

"Este un vis implinit sa boxez acasa. Sunt gata sa lupt pentru un nou titlu de campion mondial", a declarat Froch, dupa semnarea contractului pentru organizarea meciului. Britanicul nu a mai urcat in ringul din Capital Arena Nottingham din octombrie 2009.

"Nu ma sperie gandul ca boxez in fata suporterilor lui Froch, pentru ca vor trai o dezamagire: centura va zbura pe ruta Montreal - Nottingham si retur!", a fost reactia lui Lucian Bute.

Impresarul lui Froch a multumit public romanului si echipei de la Interbox pentru ca au acceptat sa lupte la Nottingham: "Avem un mare respect pentru Lucian pentru ca a fost de acord sa vina pe terenul lui Carl".

Jean Bedard, presedintele Interbox, a explicat ratiunea pentru care intalnirea celor doi se va disputa in Anglia: "Sunt convins ca Lucian va pune capat criticilor: a dovedit un mare curaj sa boxeze la Nottingham si ne asteptam sa faca un meci mare si sa revina la Montreal cu tot cu centura".