Pugilistul Dereck Chisora a fost eliberat din arest, britanicul fiind retinut de catre autoritatile germane dupa ce s-a batut in timpul unei conferinte de presa cu David Haye, informeaza AFP. Dupa ce a fost invins de Vitali Klitschko (intr-o lupta pentru titlul WBC la categoria grea), Chisora a precizat ca "o sa-l impuste pe Haye".

In spatele acestei costumatii, se ascunde Dereck ChisoraFoto: Agerpres

Retinut la putin timp dupa ce s-a dat in spectacol la conferinta de presa, Chisora a fost eliberat. "Dupa ce au fost audiati, procurorii au decis ca Dereck Chisora si antrenorul sau Don Charles sa fie eliberati", a declarat purtatorul de cuvant al politiei din Munchen, conform Mediafax.

Circul care a insotit meciul dintre Vitali Kliciko si Dereck Chisora s-a terminat abia la conferinta de presa: Chisora s-a luat la bataie cu un alt pugilist britanic, David Haye, prezent la Munchen ca jurnalist intr-o echipa de televiziune.

In urma acestei altercatii, Chisora a fost arestat in timp ce se pregatea sa se urce in avionul care sa-l duca in Marea Britanie. De asemenea, nici David Haye nu va scapa de interogatoriu.

Pugilistul Vitali Kliciko, 40 de ani, si-a aparat cu succes centura cu diamante a "greilor", versiunea WBC: sambata noapte, intr-o gala gazduita de Munchen, Vitali a castigat la puncte (decizie unanima) in fata britanicului Dereck Chisora.