Eddie Hearn, managerul lui Carl Froch, a precizat ca sunt sanse importante ca meciul cu Lucian Bute sa aiba loc la Nottingham, in data de 5 mai. "Este visul lui Carl sa dispute urmatorul meci in Marea Britanie. Cred ca-l putem aduce pe Lucian la Nottingham", a declarat Hearn.

Lucian ButeFoto: HotNews.ro

"Sunt incantat ca Froch a fost nominalizat de IBF pentru urmatorul meci al lui Lucian Bute. Este visul lui Carl sa dispute urmatorul meci in Marea Britanie. In urma ultimelor discutii, cred ca il putem aduce pe Lucian in luna mai la Nottingham Arena si am fi incantati sa-i acordam revansa in Canada, dupa ce Carl ii va lua centura IBF " - Eddie Hearn, citat de crunchsports.com, conform Mediafax.

Conform managerului pugilistului britanic, meciul dintre Lucian Bute si Carl Froch ar urma sa se desfasoare in data de 5 mai 2012.

"In principiu, partida se poate disputa oriunde. In mod normal campionul impune mai multe conditii. Problema este daca Showtime va accepta sa transmita meciul dupa amiaza in loc de prime time. Dar daca el are bani multi de la televiziunile din Anglia, meciul se poate disputa acolo" - Rudel Obreja, pentru Mediafax.

Lucian Bute: 30-0-0, 24 KO

Lucian Bute, prezentare:

1,87 metri, 76,15 kg, club Interbox.

Nascut pe 28 februarie 1980, la Pechea, Galati.

Lucian Bute este neinvins in 30 de meciuri, din acestea 24 de victorii au fost obtinute prin KO. Romanul a castigat titlul in octombrie 2007, invingandu-l prin KO in runda a 11-a pe columbianul Alejandro Berrio. Pana acum, Bute si-a aparat cu succes titlul de opt ori: in februarie 2008, in fata americanului William Joppy (KO), in octombrie 2008, in fata mexicanului Librado Andrade (la puncte), in martie 2009, in fata columbianului Fulgencio Zuniga (KO tehnic), in noiembrie 2009, in fata mexicanului Librado Andrade (KO), in aprilie 2010 in fata columbianului Edison Miranda (KO), in octombrie 2010, in fata americanului Jesse Brinkley (KO tehnic), in martie 2011 in fata irlandezului Brian Magee (KO in repriza a zecea), in iulie 2011 in fata lui Jean Paul Mendy (KO in repriza a patra) si in noiembrie 2011 in fata lui Glen Johnson (la puncte, decizie unanima).