​Lucian Bute, campionul mondial al supermijlociilor, versiunea IBF, a revenit vineri in tara, dupa ce si-a aparat cu succes, pentru a 9-a oara consecutiv, "centura cu diamante". La aeroportul Henri Coanda, unde a fost asteptat de un grup masiv de jurnalisti, Bute a transmis un mesaj pugilistilor din SuperSix: "Sunt gata pentru un meci de unificare. Nu stiu daca Ward va accepta un meci in primavara, dar Froch cred ca va accepta".

Lucian ButeFoto: Rompres

Bute a comentat meciul cu Glen Johnson, castigat la puncte, dupa 12 reprize: "Stiam ca e bun incasator, de aceea mi-am stabilit tactica in asa fel incat sa castig repriza cu repriza. El nu a fost asa de agresiv cum banuiam, a asteptat probabil prea mult o lovitura norocoasa. Am nevoie de asemenea meciuri, de 12 reprize, pentru ca adversarii vor fi din ce in ce mai puternici".

Campionul a recunoscut ca nu mai citeste declaratiile care ii contesta valoarea: "Dupa meciul cu Johnson, multi ar vrea sa retraga ce au spus despre mine. Nimeni nu l-a batut asa clar, cum l-am batut eu. Am o cariera pe care vreau sa o implinesc si mai ales vreau sa imi fac o familie. Iar atunci cand voi iesi din box sa nu ajung sa vorbesc singur pe strada, din cauza loviturilor."