Pugilistul Lucian Bute a declarat, inaintea meciului cu jamaicanul Glen Johnson, in care isi va pune in joc centura IBF la categoria supermijlocie, ca este pregatit "pentru razboi" si a precizat ca aceasta confruntare este extrem de importanta, fiind in joc viitorul sau, informeaza presa canadiana, citata de Mediafax.

Lucian ButeFoto: Hotnews

" Sunt pregatit pentru sazboi. Pentru ca sambata noapte stiu, sunt convins ca va fi razboi din prima secunda. Este cariera mea, este centura mea si este viitorul meu. Este mult prea important ", a spus Bute, care pana la meci va manca putin, va asculta muzica si va ramane concentrat.

Lucian Bute a precizat ca este pregatit pentru un meci de 12 runde: "In mintea mea este clar ca vor fi 12 runde, dar mi-ar face placere daca as putea sa il bat mai repede. Voi intra in ring cu o incredere incredibila".

Glen Johnson s-a declarat nerabdator sa il infrunte pe Bute. "Va fi un meci foarte bun. Va fi atractiv pentru oricine il va urmari. Nu trebuie sa fii un fan al boxului, vei deveni unul la noapte, veti vedea. Abia astept sa il bat pe Bute, iar apoi sa il inving pe castigatorul meciului Ward - Froch (Super Six)", a afirmat jamaicanul.

Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, isi va pune centura in joc pentru a noua oara, sambata, in Quebec, in cadrul unei gale in care il va avea ca adversar pe jamaicanul Glen Johnson, in varsta de 42 de ani.

Meciul dintre Lucian Bute si Glen Johnson va fi transmis in direct pe The Money Channel incepand cu ora 5.00, in noaptea de sambata spre duminica, si in reluare duminica dupa-amiaza.