Accidentat in timpul calificarilor de la sarituri, Marian Dragulescu nu va putea evolua in finala pe echipe si in cea de la individual compus din cadrul Campionatului Mondial de Gimnastica de la Tokyo, informeaza FRG. Sportivul va concura tutusi in finalele pe aparate.

Marian Dragulescu Foto: AGERPRES

"Accidentat la aterizarea la cea de-a doua saritura, se afla acum sub control si tratament medical, dupa un examen la una din clinicile de renume din Tokyo, el urmand a intra doar in finalele pe aparate, fiind retras din finala de la individual compus si, de asemenea, din echipa pentru competitia de miercuri", a anuntat Federatia Romana de Gimnastica.

In finala pe echipe, Romania va fi reprezentata de sportivii Flavius Koczi, Ovidiu Buidoso, Marius Berbecar, Cristian Bataga si Vlad Cotuna.

Vor mai evolua: Flavius Koczi, la individual compus si sol, Marius Berbecaru la paralele si Marian Dragulescu la sarituri si sol.

Echipa masculina de gimnastica a Romaniei a terminat calificarile pe pozitia a sapte, reusind astfel calificarea la Jocurile Olimpice de la Londra (2012).