Biroul Procuraturii din Manhatan a anuntat, miercuri, ca site-ul Full Tilk Poker a furat 440 de milioane de dolari deturnand sumele depuse de cei care jucau, informeaza The Guardian. Banii au fost folositi pentru a acorda bonusuri imense membrilor din consiliul de administratie. "Full Tilt nu era un site de poker legal, ci o veritabila schema Ponzi", au precizat autoritatile americane.

Full Tilt PokerFoto: Captura YouTube

"In realitate, Full Tilt Poker nu pastra fonduri suficiente pentru a rambursa jucatorii si, mai mult de atat, folosea aceste fonduri pentru a acorda bonusuri membrilor consiliului de administratie si a actionarilor, in valoare de peste 440 de milioane de dolari, acordate incepand din aprilie 2007", au precizat oficiali ai Procuraturii din Manhatan.

"Full Tilt Poker a escrocat jucatorii, facându-i sa creada ca sumele pe care ei le depuneau pentru acest joc online se aflau in siguranta si erau disponibile in orice moment. Full Tilt nu era un site de poker legal, ci o veritabila schema Ponzi" - Preet Bharara (Procuratura din Manhattan).