Steaua s-a chinuit timp de aproape 80 de minute sa strapunga defensiva buzoiana, golul venind in urma unei faze fixe, specialitatea casei in debutul de sezon. Faza a luat prin surprindere apararea Gloriei, Lovin, extrem de liber, deviind pentru Dica, si acesta pierdut din marcaj, si decarul Stelei a indeplinit o simpla formalitate, trimitand balonul in plasa din patru metri. Cand meciul mergea spre o victorie previzibila a bucurestenilor, Romeo Bunica a tinut sa infirme acuzele de blat si a transformat impecabil o lovitura libera de la 20 de metri.

Jocul de la Buzau parea floare la ureche pentru Steaua, mai ales datorita relatiilor excelente dintre patronii celor doua formatii, Gloria fiind deseori numita "satelitul Stelei". Marius Lacatus a fost obligat sa faca schimbari in primul 11 unde au aparut dupa o pauza indelungata Badoi, Golanski sau Baciu.

Jocul a inceput in nota de dominare a Stelei, Neaga si Vali Badea fiind aproape de deschiderea scorului. La cealalta poarta, Zapata a avut o singura data emotii in prima repriza, in minutul 37, cand Iovita a lovit bara din dreapta, la capatul unui contraatac rapid.

Dupa pauza, tot Steaua a condus ostilitatile, dar acelasi Neaga a trecut in doua randuri pe langa gol. Insistentele bucurestenilor au fost rasplatite in minutul 79, la capatul loviturii de colt din care Dica a modificat prima oara tabela de marcaj. Golul extrem de simplu i-a facut pe spectatorii din tribuna, atat buzoieni cat si bucuresteni, sa scandeze "Fara blaturi."

Cand nimeni nu se mai astepta, Bunica a asezat mingea sub transversala lui Zapata, dintr-o lovitura libera, si Steaua ia doar un punct de pe terenul unde cele trei puncte pareau un cadou normal.

Bunica egaleaza in minutul 90+1!

Dica a deschis scorul in minutul 74